Priėmimo tarnybos darbuotojų apklausa

Pagrįskite atsakymą į aukščiau užduotą klausimą

  1. Great read, metal takes some time getting into if you are used to a lihtger style of music. But I told you, you haven't lived until you went to a metal show lol.
  2. Kas žino, Tomai, kas trauks žiūrovą, o kas ne? Kiekvienais maties spėjame vis iš naujo kokio formato ar stiliaus dainos bus gerai vertinamos. Kokia, taip vadinama, sekmės formulė? Jei dainininkas(ė) nekopijuoja ankstesnių metų Eurovizijos atlikėjų pasirodymų, jei daina yra netipiška Eurovizijai, plius melodinga ir atlikėjas charizmatiškas-to pilnai pakanka, kad galima būtų prognozuoti jam sėkmę. Šitame braliukų pasirodyme man labiausiai įsiminė atmosfera kuriama scenoje, vaikiškai liūdnos aishia akys ir statiškas jos trypimas vienoje vietoje. Melodija gan įsimenanti, graži, bet jos išpildymas tai šiaip sau. Ir toks įspūdis, kad daina jau kažkur girdėta. Jokios gyvybės, energijos akyse, jokio kontakto su publika. Blanki dainininkė, blankus pasirodymas. Nieko originalaus, savito.
  3. taip reikalingas, nes padeda gerinti darbo kokybe
  4. Tai butu patogiau uzsieneciams, blogai kalbatiems konkrecia kalba
  5. Kad užtikrinti aptarnavimo kokybę
  6. Na žmonės kitaip nesusikalbėtų.
  7. Standartas - tai atspirties taškas.
  8. nes reikia tureti orientyra
  9. kadangi nuo bendravimo priklauso kliento pritraukimas dar karta apsilankyti butent musu viesbutyje.
  10. Nemanau, kad tame yra prasmės, kiekvienas viešbutis nusistato sau priimtinus standartus. Jei būtų standartai, kas kontroliuotų jų laikymąsi?