Prekybos centruose ir viešojo maitinimo įstaigose parduodamų vartoti paruoštų sumuštinių analizė

     Sveiki, esu Silvija Muralytė, rašau magistrinį darbą tema „Prekybos centruose ir viešojo maitinimo įstaigose parduodamų vartoti paruoštų sumuštinių mikrobiologinių rodiklių įvertinimas“. Ši apklausa skirta paruoštų vartoti sumuštinių vartotojams, ja siekiama išsiaiškinti veiksnius, lemiančius sumuštinių pasirinkimą, paklausą. Taip pat sužinoti ar vartotojai domisi perkamų gaminių sudėtimi, gamybos sąlygomis.

     Apklausa yra anoniminė. Anketos rezultatai nebus publikuojami viešai ir bus pateikti tik apibendrintai.  Tačiau kiekvieno dalyvio išsamus atsakymas labai svarbus, jis pasitarnaus rengiamo magistrinio darbo kokybei. Galite pasirinkti vieną, jums tinkantį atsakymo variantą.

Anketos rezultatai yra viešai prieinami

Jūs easate:

Amžius

Išsilavinimas:

Kokioje įstaigoje sumuštinius perkate dažniausiai?

Koks veiksnys turi daugiausiai įtakos renkantis įstaigą?

Koks veiksnys turi daugiausiai įtakos renkantis paruoštą vartoti sumuštinį?

Ar higienos sąlygos turi įtakos sumuštinio pasirinkimui?

Kokios higienos sąlygos turi daugiausiai įtakos renkantis sumuštinį?

Kokioje temparatūroje turi būti laikomi paruošti vartoti sumuštiniai?

Ar skaitote sumuštinių sudėtį?

Ar atkreipiate dėmesį į tinkamumo vartoti terminą?

Kodėl perkate paruoštus vartoti sumuštinius?

Kokios sudėties sumuštinius perkate dažniausiai?

Kaip greitai suvartojate įsigytus sumuštinius?

Ar plaunate rankas prieš valgydami sumuštinį?

Kokiomis sąlygomis laikote įsigytus sumuštinius?