PARAIŠKŲ PRIĖMIMO INFORMACINĖS SISTEMOS PASLAUGŲ VERTINIMAS (2018)

Komentarai:

  1. Norėtusi ,kad laukų įbraižymo įrankių veikimo principai nebūtų kasmet kaitaliojami (juk pati darbo esmė nesikeičia)
  2. galėtų būti rodomos konkrečios klaidos, kurias reikia ištaisyti.
  3. Klaidų taisymo programoje, atidarinėjant kiekvieną kartą klaidų langą, apsunkina deklaracijos tvirtinimo laikas ( ilgai trunkanti procedūra ). Žalinimo klaidas reikėtų išskirti atskira spalva, nes būtent po šios klaidos pasitvirtina deklaracija. Kartais pasitaikydavo, kad reikėdavo po deklaravimo iš kart taisyti deklaracijos duomenis. D
  4. Žuvusių ir (arba) nepasėtų plotų įbraižymas atrodė, kad braižai į niekur. Reikėjo įdiegti galimybę atspausdinti duomenis ir duoti pasirašyti pareiškėjui. Dabar, kai išmokamos kompensacijos gauname daug pretenzijų. Ir pati skaičiavimo sistema buvo sudėtinga.
  5. nėra komentaro
  6. Augalų apsaugos produktais purškiamų plotų.. registravimas - pasirenkant purškimo preparatą vienam laukui, o toliau įvedant kitam laukui reikia eiti iš naujo į visą pateiktą preparatų sąrašą. Butų lengviau , jei tik įvedus jau anksčiau įvestą preparatą, butų galima jį patvirtinti.
  7. Neišsamūs klaidų pranešimai, pvz dėl žalinimo, Nėra tikslaus valstybinių žemės plotų, jie neatitinka tikrovės, klaidina ūkininkus. Išankstinių kŽS aprašyme reikia nuotraukų - ūkininkai jų neturi ir pakeisti neina.Ar tikrai būtina nuotraukas pridėti?
  8. Augalų apsaugos produktais purškiamų plotų ar apdorotų sėklų sėjos registravime labai mažas langelis "Deklaruoti laukai" ir nėra galimybės jo pasididinti. Žuvusių ir (arba) nepasėtų plotų įbraižymo modelyje nebuvo sutikrinimo ar tas pats laukas neįkeltas pakartotinai, modulis nėrodė bendro ploto, nes kaičiavo atitikimo dėl 30 proc.
  9. Pasėlių deklaravimo veiksmus vykdžiau pirmą kartą, todėl negaliu palyginti kaip visas procesas buvo vykdomas anksčiau, tačiau paraiškos formos pildymas, žemėlapių struktūra, įbraižymo įrankiai pakankamai tenkino ir darbas vyko be didelių nesklandumų.
  10. Aprašant KŽS pasikeitimus sudėtinga įkelti nuotrauką. Paprastai neturi nuotraukos reikiamu formatu