O KOKS TAS ŠNIPIŠKIETIS ?

Kokios tos juslės padedančios artimiau susipažinti su Šnipiškėmis ?

  1. Rega ir uoslė
  2. Uoslė
  3. Uoslė. Viliojantis šašlykų kvapas vasarą, sodą ar kaimą primenantis deginamos medienos kvapas žiemą. Ir rega. Grožėjimasis unikalia architektūra ir atmosfera, bei pavojingų personų identifikavimas prieš nusprendžiant pereiti į kitą gatvęs pusę.
  4. SNIPAS
  5. Pavasari praejus per snipiskes zydinciu alyvu kvapas kiekviename kieme uzburs taip kad rasite isejima tik joms nustojus zydeti
  6. Žydinčios alyvos, akmeninis grindinys, vandens kolonėlės
  7. Arčiau susipažinti su šitą vieta reikia visų juslių. Reikia klausytis, kada Šnipiškėse katėms morcius, kada peles sienose vaikšto, kada draugeliai į langus baladoja. Reikia matyti, kada į kiemą tėtis/ mama/ brolis/ teta atvažiuos, kada Saulė šviečia ir pasimato didingas Europos pastatas, matyti kur padedi maistą benamems katėms, nes nevietoje jos gali bazilikus istrypti. Reikia jutimo, kad galetum jaustis kaip Bahamose ant smėlio, tik tu ne Bahamose , o ant ciuzinio, namuose. Reik uoslės, gyvybiškai, nes jei neuzuosi smalkių tvinkstanciu iš peciaus pro neuzlopytus plyšius, gali uzsinuodyti negyvai, taip pat, nezinosi kada duoti pastaba šuniui bezdejimus. Reikia ir balso, kad sugebėtumei atsimazinti nuo kaimyno, kuriam trūksta TIK dvidešimt centų ant "duonos" ir "pieno", nes jo "vaikai badauja", kad galėtum pasisveikinti su juo pačiu kaimynų jau girtu po pusvalandžio, taip pat su kitais kaimynais susirinkusiais į bendrą padvala vidurį kiemo ir aptariant svarbiausius savaitės įvykius, reikia balso, kad paprašyti draugu leisti pas juos nusimaudyti. Reik būti tam tiesiog pasirengus visas jusles. Reikia kad kūnas būtų ramus kai ištiks ji Šnipiškės.
  8. mapsai
  9. regos, klausos ir vidinės šilumos
  10. Trepsėjimas.