Nemokamas maitinimas skiriamas visiems mokiniams, kurie mokosi pagal priešmokyklinio ar pradinio ugdymo programas, nevertinant šeimos pajamų

Nepritariu, nes... (įrašykite argumentą)

  1. Nes visas maistas eis į atliekas geriauskirti šiuos pinigus ugdymo priemonėms, knygoms,pratyboms.
  2. Nesuprantu, kam mokėti už turtuolių vaikų maitinimą. O be to, tai tik maitinimo operatoriams veltui išmetami pinigai. Bet juk savininkai irgi turtuoliai, taigi gaunasi užburtas ratas.
  3. Taip pasipelnys ,, giminiu" firmeles.O maistas taip suprastejes, kad vaikai priversti nestis maista is namu.
  4. Tik galėdami valgyti mėgiamą maistą tikrai suvalgys, o tai kas bus padėta išmes lauk. O pinigų pro šalį nuplauks laaabai daug.
  5. Jei nemokas tai kokios kokybes. Geriau sumokesiu bet valgys sveika maista. Labai tenkina kq dabar gauna darzelyje.
  6. Nes nemokamas maitinimas turi būti skirtas tiems, kurių šeimoms ištikrųjų sunkiau sekasi gyventi. Tokioms šeimoms rekomendacijas turėtų suteikti auklėtojos, mokytojai. Nes yra šeimų, kurioms tikrai reikia nemokamo maitinimo, bet jo negauna. O šeimos, kurios po kelis kartu sugeba išvykti ilsėtis į kitas šalis, gyvena pasiturinčiai, tik oficialios pajamos neatitinka tikrovės gauna nemokamą maitinimą.
  7. Dažnai vaikai, ypač pradinukai nevalgo mokykloje. Jeigu ir valgo, tai mažai ir nenoriai. Daug svarbiau būtų atsisakyti pratybų ir senų ugdymo metodų. Patarčiau investuoti pinigus į mokytojų kvalifikaciją ir naujų ugdymo priemonių įsigijimą.
  8. Pamaitint vaikus galim, bet jei svietimas nemokamas, tai vadovelius mokykla ir pratybas skiria, nes jei esame ES , tai ir bukime padori saliw
  9. Veltui gaunamas maistas būna prasčiau vertinamas pačių vaikų. Be to, Grigiškių šviesos gimnazija ir taip sudaro sąlygas visiems pradinukams valgyti drauge tą patį maistą (iš anksto sumokėjus). Taip pat galima ir nevalgyti bendrai patiekiamo maisto, o pirkti maistą individualiai. Toks pasirinkimas leidžia atsižvelgti į individualius vaiko poreikius ir pomėgius.
  10. Didžiąją dalį teks išmesti nes kas turi pinigų išrankūs ir nevalgys.