NEĮGALIŲJŲ BENDRUOMENĖS MUGIŲ-KONCERTŲ „BŪKIME KARTU!“ IR ŠVENTĖS „TAU, VILNIAU!“ DALYVIŲ APKLAUSA

• Jūsų komentarai, pastabos dėl neįgaliųjų įtraukties į bendrą Sostinės dienų programą (kaip manote, ar reikia keisti renginio formatą, neberinkti visų šventės „Tau, Vilniau!” dalyvių vienoje vietoje, bet geriau juos išsklaidyti įvairiose Vilniaus m. erdvėse) ir kt.

  1. Gal būt turime pasiskleisti įvairiose Vilniaus prieigose, bet ten kur vyksta žmonių judėjimas .
  2. Būtų puiku išsklaidyti įvairiose Vilniaus m. erdvėse, bet tik su sąlyga, kad tai būtų visos trys šventės dienos ir, kad nebūtų nustumiami neįgalieji į pakraščius. Jei tai bus tik viena diena, kaip iki šiol, tai geriau, kad liktų viskas taip pat.
  3. mano manymu nereikia sklaidyti, patogiau kai viskas vienoje vietoje
  4. neblogai yra ir kartu neigaliesiems pabuti, matome kitu rajonu darbelius, pasidaliname patirtimi, gal neblogai butu ir issklaidyti, gal daugiau zmoniu pamatytu musu darbelius, bet gali buti, kad mes su savo darbeliais atrodysime jau lb menkai.
  5. Manau, kad labai gerai, kad visi šventės „Tau, Vilniau!” dalyviai yra suburiami vienoje vietoje. Neįgalieji turi galimybę susitikti su draugais, pasidalinti savo džiaugsmais, lūkesčiais. Prekybos atžvilgiu, kad ir kaip būtu gaila, mūsų klientų rankų darbo darbeliai, atsidūrę šalia tautodailininkų darbų, prarastu savo žavesį ir nebebūtų tokie patrauklūs.
  6. Mano nuomonė vienoje vietoje daugiau būna tarpusavio bendravimo.
  7. Manau, kad visi neįgalieji dėl savo sveikatos galimybių ir patogumų turėtų būti vienoje vietoje
  8. Ne, nes, atvykę iš kito miesto, atskirai būnant turėtume problemų dėl pavalgymo, autobusas turėtų važinėti per kelias vietas. Autobuse ir persirengiam koncertiniais rūbais, ir vaistai ten yra. Todėl pageidaučiau, kad viskas vyktų toje pačioje vietoje.
  9. Labai gerai,kad visi neįgalieji susirenka vienoje vietoje.Išbarstytiems po Vilniaus miesto erdves būtų sunkiau susitikti, pabendrauti. Mūsų judėjimo galimybės ribotos, todėl norisi pamatyti daugiau visko vienoje vietoje.
  10. Jau atėjo laikas neįgaliųjų organizacijoms įsiterpti į įvairias miesto erdves, tame tarpe ir Katedros aikštėje. Tai bus abipusė nauda.