Naujo vegetariško restorano paklausa

Sveiki, esu 2 kurso maisto technologijų srities studentė. Atlieku tyrimą, kurio metu noriu išsiaiškinti, ar naujas restoranas būtų paklausus. Šis restoranas būtų vegetariško pobūdžio. Tačiau jis išsiskirtų iš kitų tokio pobūdžio restoranų tuo, kad jame ir aplink jį augtų daržovės, vaisiai, prieskoninės ir kitos žolelės, iš kurių būtų gaminamas maistas. Visi šie augalai būtų matomi klientams. Meniu būtų pažymėta kokiam patiekalui, kokie augalai yra naudojami. Taip pat atitinkamais simboliais būtų pažymėti ir augalai, iš kurių gaminami patiekalai. Taip vaikai su savo tėvais galėtų susipažinti su įvairiais augalais, pajusti jų skonį.  

Anketos rezultatai yra viešai prieinami

Jūsų lytis

Jūsų amžius

Ar turite vaikų?

Jei turite vaikų, koks jų amžius?

Ar lankotės vegetariško pobūdžio restoranuose?

Kiek dažnai lankotės?

Ar lankytumėtės tokio pobūdžio restorane, kuriame augalai, skirti maistui, augtų restorane ir šalia jo?

Ar Jums svarbu, kad maistas būtų pagamintas iš ekologiškų žaliavų?

Ar Jums rūpi maistui naudojamų įvairių daržovių, vaisių, žolelių teikiama nauda organizmui?

Kokią sumą galėtumėte išleisti tokiame restorane?