Naujininkai / Kirtimai

9. Kokius įžvelgiate gyvenimo Kirtimuose/Naujininkuose trūkumus?

  1. Nemažą koncentraciją asocialių asmenų
  2. Frigidiškumas
  3. Didelis triukšmas iš oro uosto/ galėtų būti įrengtos garso sienelės pačiame oro uoste. Taip pat didelis triukšmas nuo minksto plentos, jame taip pat galėtų būti sumontuotos garso sienelės.
  4. Prasta infrastruktūra, seni nerenovuoti pastatai, kutūros vietų, restoranų trūkumas. Blogas susisiekimas iš Dzūkų, Kapsų g. viešuoju transportu
  5. prasta reputacija, žemas prestižas, netoli taboras
  6. bloga nuomonė apie šį rajoną
  7. Įsišakniję stereotipai apie šį rajoną
  8. Trūksta parko, kaviniu, vietu kur galima butu iseiti pasivaiksčioti, nors čia pat, už Kaminkelio g. yra kalvotos, medziais apaugusios vietos, butu gražu ten parka padaryti, arba Burbiskiu miska uz geležinkelio pritaikyti poilsiui, tik reikia perėjos per geležinkelį Šaltkalviu g. gale. Takas šlaite virš garažu 1000-mečio g. nesutvarkytas, nėra suoliuku. Nera jokios jaukios kavinukės.
  9. Seni, prastos būklės ir išvaizdos pastatai, visų pirma - buvę bendrabučiai, matomi vAŽIUOJANT IŠ ORO UOSTO, netvarkomos gatvės, maži kiemai, nėra patogaus įvažiavimo į rajoną važiuojant Vakariniu aplinkkeliu iš centro, nėra saugaus įvažiavimo / išvažiavimo į Liepynės kapines
  10. Nėra infrastrukturos, Eišiškių plentas tragiskos bukles, butinas dvieju juostu is abieju pusiu kelias nuo sankirtos su Metalo g tolyn link Salininkų. Būtinos žiedines sankryzos Eisiskiu pl sankirtos su Geologu g, ir Uzusienio g. Butinas dviraciu takas palei visa Eisikiu plenta. Atkarpoj nuo sankirtos su Uzusienio g iki sankirtos su Mechaniku g, nei pesciajam, nei dviraciais galimybes judet nera apskirtai.