Narkotikai, poveikis sveikatai ir protiniam darbui

Jei esate bandę vartoti, pasidalinkite patirtimi apie pojūčius, pasėkmes, abstinencijos požymius, sveikatos sutrikimus. Jei nesate bandę, tai gal pažystate tokių žmonių? Nurodykite jų vartojamus narkotikus, narkotikų vartojimo pasekmes, asmenybės pakitimus

  1. prosto zjbs
  2. Tiesiog atsipalaiduoji, negirdi ka kiti šneka, lieki viduje vienas su savimi. Pojučiai įvairūs, kartais nekokie, o kartais geri. Pavyzdziui kartais per kūna eina tokie kaip šiurpuliaivisą laika, gerai jauti kaip smarkiai daužosi širdis, tai nėra labai malonu. Geras jausmas, kai parūkai ir atrodo nieko nebeskauda, pakerta kojas, atrodo atsigulei ir nebeatsistosi, užima tingulys. Jei per daug vartoji, gali tiesiog ,, iškepti,, ta prasme sėdėti su kokia žmonių grupe ir tiesiog nesuvokti, nei ką jie čia šneka, nei ko jie iš tavęs nori. Užeina didelis noras valgyti, atrodo valgytum, valgytum ir vistiek norėtum, nes niekaip neišeina pasisotinti. Dar jei per daug būna, pykina, ilgai vemi, tūso kol visiškai tuščias skrandis lieka. Dar kitiem žinau, kad kai ilgai vartoja ir labai dažnai būna, kad kai baigiasi poveikis, ant kitos dienos, arba iš viso nustojus vartoti užima pykčio priepoliai, esi nenuotaikoje, tas jausmas kai viskas aplinkui erzina. Prašau;))
  3. buvo ziauriai faina man patika skraidziau su tacke man patika tik bsk pas mentus sedejau va
  4. czcx
  5. Nuo Mary jane'ės nieko blogo, tik norisi valgyt, raudonos akys, sunkios kojos ir t.t, bet viskas priklauso nuo rūšies. Jei ximatūra, tai gali gliūčint.
  6. Nieks nieko nesutriko viskas kaip buvo gerai taip ir yra.
  7. h
  8. Pirmą kartą parūkius žolės buvo linksma, viskas atrodė juokinga, antarą kartą pojūčiai buvo labai nemalonūs, nesiorientavau laike, labai greitai keitėsi mintys, pasidarė labai baisu, nes nesupratau, kas darosi.Turiu kelis pažįstamus, kurie vartojo heroiną. Vienas iš mirė, nes perdozavo, kitas neišeina iš kalėjimų, o trečias praėjęs reabilitaciją nevartoja jau kelerius metus, tačiau pastebima, kad narkotikai padarė jam nemažą žalą, matosi, kad žmogaus mąstymas šiek tiek atsilikęs, ne pagal jo metus. Be to jis neteko daug savo buvusių draugų, patyrė košmariškų dalykų ir dabar yra daugelio atstumiamas dėl savo praeitiesmanau, kad mąstymas sulėtėja.
  9. jokiu nesekmiu nebuvo. narkotikai - jega!!!
  10. nuo "žolės" nieko blogo nebuvo, tačiau sumaišius su alkoholiu apsvaigimas buvo didesnis. draugai mėgsta ekstazi, sako, kad pasekmės geresnės nei pvz nuo alkoholio, nes nebūna pagirių.