Maisto užsakymo į darbovietę veiksnių tyrimas

Gerbiamas respondente - Kauno kolegijos studentai kviečia jus dalyvauti apklausoje. Apklausos tikslas – nustatyti vartotojų požiūrį į pietavimą darbovietėje. Surinkti duomenys bus panaudoti rašant kursinį darbą. Anketa yra anoniminė. Surinkti ir apibendrinti duomenys bus konfidencialūs ir naudojami ir tik mokslo tikslams. Mums labai svarbi kiekvieno Jūsų nuomonė. Pažymėkite Jums tinkamą atsakymą arba įrašykite savo variantą.

Anketos rezultatai yra viešai prieinami

1. Kaip dažnai pietaujate darbo dienomis?

2. Kur pietaujate darbo dienomis?

3. Kokį maistą dažniausiai valgote pietų metu?

4. Ką manote apie pietavimą darbovietėje?

5. Kaip dažnai užsisakote maistą į darbovietę?

6. Kokiu būdu dažniausiai užsisakote maistą?

7. Ar naudojatės foodout ir lekštė.lt paslaugomis?

8. Jei naudojatės lekštė.lt arba foodout.lt paslaugomis, prašome įvertinti jų paslaugų kokybę

9. Kurie veiksniai labiausiai įtakoja maisto pristatymo įmonės pasirinkimą?

Labiausiai įtakojantį veiksnį žymėti- 5, mažiausiai- 1
1
2
3
4
5
Kaina
Pristatymo laikas
Bendravimas su klientu
Užsakymo pateikimo būdas (skambučiu, aplikacija, internetine svetaine)
Pristatymo kokybė

10. Koki užsakymo pateikimo būdai Jums yra priimtiniausi?

11. Jeigu įmonei užsakymus būtų galima pateikti per mobiliają programėlę, Jus tai tenkintų ir naudotumėtės šia aplikacija?

12. Jūsų lytis:

13. Jūsų išssilavinimas:

14. Jūsų mėnesinės pajamos apytiksliai yra:

15. Jūsų amžius: