Maisto priedai bei ekologiški produktai

Maisto priedai – natūralios ar sintetinės cheminės medžiagos, dedamos į maisto produktus, siekiant išlaikyti, sustiprinti, susilpninti tam tikras maisto produkto savybes, ar pridėti papildomų pvz., skonį, kvapą, išvaizdą. Šia apklausa norime sužinoti, ką lietuviai žino apie juos bei ekologiškus produktus.
Parašykite jums žinomus pavojingiausius, maisto priedus
E 621, E303
E621
e621
E 621
e621
l
E621
e123
E621
E123
e123
E621
natrio glutamatas, sieros dioksidas, cukrus
E 249, E 250
E621 E211 natrio benzoatas
E 251, E 621, daugelis konservantu
E621
E123
E621
E 111, E 121, E 330, E 123
E123
E123;
E102; E104; E123: E626; E630; E920;E950 E131.
E621
E621
E621
E123