Lietuvos TV kanalų žurnalistų įvaizdis: auditorijos požiūris.

Kurio LT kanalo žurnalistai jums daro blogiausią įspūdį? Nurodykite kodėl?

  1. BTV, TV3, LNK - butent tokia tvarka. BTV tiesiog neturi savo veido, o ten dirbančių žvaigždžių - neišnaudoja tinkamai, atsitiktinės laidos ir pan. Prasta žinių komanda. LNK ir TV3 pernelyg daug neprofesionalų ekrane.
  2. TV3 ir LNK nes ten visos laidos mano manymu yra komercija. ju tikslas ne informuoti visuomene vienais ar kitais klausimais o kuo brangiau ją parduoti reklamos uzsakovams
  3. vcisu likusiu komerciniu televiziju
  4. TV3 ARBA LNK. PRIKLAUSOMI, UŽPERKAMŲJŲ LAIDŲ VEDĖJAI, LABAI ŠALIŠKI.
  5. Tv3, LNK.
  6. Nežinau - aš jų nemačiau ir nepažįstu, nežinau, kaip jie dirba. O vedėjų nesinori vertinti, nes jie tik skaito žurnalistų parašytus tekstus.
  7. LNK dėl per didelės publicistikos bei tiriamosios žurnalistikos laidu gausos. Susidaro įspūdis, kad kanalas orientuojasi į vyresnio amžiaus publika(bobutes).
  8. blogiausią įspūdį daro LNK kanalo žurnalistai. todėl kad žurnalistai pateikiantys gandus ir kitas nesąmones visuomenei pasitikėjimo ir rimtumo nekelia. LNK aš laikau labiausiai nupramogėjusiu kanalu.
  9. na turi lnk ir baltijos tv kazkodel retai jie man padaro gera yspudy
  10. greiciau ne zurnalistai, o vedejai. na pvz. visokie kakadu ir panasiai. i juos paziurejus pasidaro bloga. na todel ir neziuriu :)