Knygos reikšmė didždvariečiams

Kokia jūsų įsimintiniausia perskaityta knyga ? Kodėl ?

  1. "Juodojo mėnulio vaikai" Labai įdomus siužetas, knygoje pasakojama apie šių laikų bėdas, glūdi labai daug psichologinių mįslių. Taip pat knygoje rašoma apie Šiaulius, knygos autorė iš Šiaulių, tai dar vienas dalykas, kuris sudomino.
  2. Berniukas drizuota pizama, man patinka knygos kuriuose aprasytos istorijos is antrojo pasaulinio karo, apie zydus ir t.t ši knyga labai lengvai skaitesi, vaizdas ,skaitant,labai lengvai deliodavosi mintyse ;) knygoje daug išgyvenimu
  3. Vienos kažkurios labai sureikšminti nenorėčiau. Paskutiniu metu įsiminiau K. Sabaliauskaitės "Silva Rerum", "Kaprikornija (autoriaus nepamenu), Kundrotavičiaus "Vieno miestelio romanas" ir kitos.
  4. Mėgstu skaityti pagal autorių: dažniausiai kelias vieno autoriaus knygas. Dabar favoritė yra Joanne Harris su savo knygomis "Gentlemen and players", "Five quarters of an orange", "Blackberry wine", "Lollipop shoes".
  5. Tokią įvardinti sunku, jos keičiasi laikui bėgant. Paskutinioji, kurią galėčiau įvardinti - M. Gladwel "Išskirtys. Sėkmės istorija". Knygos autorius bando įrodyti. kad kai kurių sėkmę lemia tam tikros aplinkybės, kurias galima įtakoti.
  6. Nijolė Narmontaitė ,aktoriai ,režisieriai ir studentai ,,Ko nematė žiurovai " Nr.2 .Tai paskutinė perskaityta knyga, kuri gana nuotaikinga Joje visas pulkas pašnekovų dalijasi nuotykiais ,patirtais per egzaminus, kai stojo į aktorinį ,režisūrą arba dainavimą.Skirtingi žmonės ,skirtingos patirtys ir laikas.
  7. Negaliu nurodyti vienos knygos, tai padaryti galėtų žmogus perskaitęs 10-20 knygų, ir tai būtų neteisinga kitų autorių/knygų atžvilgiu. Jei teisingai pasirenki, kiekviena knyga yra įsiminintina .Bet jei būtina-tai Khaled Hosseini "The Kite Runner"būtų viena iš daugybės įsimintinų.
  8. V.Putino ,,Altorių šešėly"
  9. Balio Sruogos "Dievų miškas", bet net nežinau, kodėl. Tiesiog pirmiausia šovė į galvą.
  10. kazkoke ten apie magija, nes ciorna magija rocks(akmeneja)