Klausimynas dėl bendros infrastruktūros Romainių g., Romainiai, Kaunas

Ką būtinai reikia keisti Romainių g. (išdėstykite viską aiškiai ir nuoširdžiai)?

  1. 1. Įrengti pėsčiųjų perėją ties miškų urėdija. 2. Įrengti prie sustojimų " Miškų urėdija " šaligatvį su bordiūru, kad galima būtų lengviau įlipti ir išlipti invalidams ir senoliams. 3. Būtina sutvarkyti ties Romainių g. 11 kelkraštį, o dar geriau įrengti šaligatvį, nes neįmanoma lyjant ar po lietaus pasiekti neaptaškytam sustojimo.
  2. visuomeninio transporto reikia.mokyklos.
  3. Romainių g. įrengti lietaus kanalizaciją, nutiesti šaligatvius abiejose gatvės pusėse ir pakloti naują asfalto dangą. Šaligatviai reikalingi ir Medekšinės g., ypač kai dabar ten veikia prekybos centras. Reikalingos stotelės- paviljonai, kad nelytų ant galvos.
  4. Sutvarkyti pėsčiųjų šaligatvius.
  5. butina nutiesti saligatvi iki Romainiu g. pabaigos. Labai nesaugu ieti vaziuojama kelio dalimi , o eiti reikia kasdien iki mikroatob ar autobuso po kelis km
  6. būtina pastatyti Romainiuose pagrindinę mokyklą. sutvarkyti kelius, įrengti šaligatvius.
  7. Irengti saligatvius abiejuose pusese.
  8. 1. Vaziuojamo kelio apsvietimas, nes mes gyvename Volterio gatves issisakojusiose gatvelese, tai vakare grysti kaip i kaima, absoliuciai tamsu ir gudu uzkampi. 2. Musu visu vaikai eina peskomis iki viesojo transporto - saugumo jokio, keliai neasfaltuoti, nera pesciuju takeliu. 3. Dviraciu isleisti yra nesaugu, vaziavimas vien gatvemis. 4. Jokio parko, jokiu poilsio zonu, kur butu galima nueiti, pasisedeti, su vaikams zaidimo aikstelemis, suaugusiems sporto treniruokliams. Ir yra nesuvokima, kaip kaumo miesto savivaldybe tvarko ir asfaltuoja kelius. Reikalingas apsvietimas ir butinai pesciuju saugus saligatvis.!!!
  9. butinai reikietu apsviesti gatves, irengti salygatvius kad pestiesiems nereikietu vaiksciuoti vaziuojamaja dalimi, o svarbiausia tai pratesti autobusa giliau i romainius kadangi vaikai net neturi kuo nuvaziuoti i mokykla, jiems tenka ne viena km keliauti pesciomis
  10. nera labai ka destyti - laukai grioviai ir daug nauju namu. kol bus normali infrastruktura dar daug vandens nutekes