kelionių agentūra GRŪDA

Prašome parašyti savo pastabas, skirtas kelionių agentūrai Grūda:

  1. Kelionių metu į Italiją siūlau visiškai atsisakyti vakarienių ir pridėti dar vieną dieną. Norėtusi atskiros dienos Florencijoje ir atskiros dienos Pizzoje
  2. Negavome to ko tikejomes,net kas buvo zadeta pamatyt nepamatem,labai nusivylem ir niekada nesirinksiu sios agenturos bei visiems patarsiu nekeliauti su Kauno GRUDA. ''Aciu'' uz blogas emocijas keliones metu :(
  3. Italijoj vakarienės nereikalingos. Norisi daugiau laisvo laiko.
  4. Agentura turetu labiau vystytis, tobuleti, taikytis prie kintancios aplinkos ir klientu poreikiu, siulyciau daugiau reklamos, kad butu zinomesne. Siuo metu atrodo, kad Gruda sunkiai verciasi ir neturi galimybiu tobulejimui, taciau yra begales ne taip brangiu priemoniu atgaivinti ivaizdi ir suteikti kokybiskas paslaugas. Be to siulyciau perorganizuoti vidine struktura - organizacine kultura- kas taippat duoda teigiamu rezultatu.
  5. Buta visokiu neigiamu smulkmenu, bet keliones, i kurias vaziavau puikios, o gidai pasitaike irgi saunus. Vaziavau i penkias keliones su Gruda ir vel ruosiuosi. Viena kart nepasiseke su vairuotojais, labai nemandagus pasitaike, bet ispudziai i Alpiu salis su gidu Tadu, pranoko visus nemalonumus su kaupu.
  6. Galiu atsiliepti tik gerai, isskyrus 2006 m vasara keliones i Alpiu salis su „baisiais“ vairuotojais(busturo autobusas ir nezinia is kur surasti vairuotojai, nemandagus, labai), bet kelione buvo puikiai organizuota, be zodziu gidas Tadas, superinis. Ir aplamai su gruda daug keliavau, ir gidai buvo puikus ir autobusai geri, vairuotojai saunus. Planuoju su gruda pavasari vykti i Sveicarija,Ispanija, prancuzijos rivjera.Gal ir vel pasiseks. Labai tikiuosi nenusivilti.
  7. Rasyti teisybe kataloge,o jei atsiranda pakeitimu-informuoti turistus.
  8. Ačiū už nuostabias keliones...
  9. Viskas labai puiku, keliausime ir dar kartu su Jumis.
  10. Tik sėkmės!