Jaunų žmonių laisvalaikio ir užimtumo tendencijos ir plėtros galimybės Panevėžio mieste

11. Pateikite savo nuomonę, ką reiktų keisti, tobulinti užimtumo ir laisvalaikio srityse, kad Panevėžys būtų patrauklus jaunimui GYVENTI-MOKYTIS-DIRBTI?

  1. Trūksta veiklos. Sąmoningumo
  2. -
  3. Sukurti daugiau laisvalaikio praleidimo vietu, sukurti daugiau renginiu, kurie butu idomus ir aktualus jaunimui.
  4. Veikla
  5. .
  6. Tam pačiam AJC siūlyčiau mažiau orientuotis į meninę raišką, o daugiau suteikti praktinių įgūdžių, kviestis lektorius, kurie įkvėptų diskusijoms, veiklai (pvz, galėtų veikti jaunimo verslumo skatinimo užsiėmimai), daugiau jaunimo įtraukti į politikos formavimą (išvis mokyti analizuoti ir suprasti), labai svarbu išmokti atsirinkti patikimą ir patikrintą informaciją. Žodžiu, daugiau mokyti praktinių įgūdžių, reikalingų kasdieniame gyvenime.
  7. daugiau atvirų erdvių jaunimui, kur nemokamai būtų galima praleisti vakarus su žaidimais ir pan.
  8. mokaisi ka nori, dirbi ka susirandi, dazniausiai lieki ten kur daugiausiai mokamas atlygis nors darbas ir nepatinka. kad butum laimingesnis atsigauni laisvalaikiu, taciau ka cia veikti su draugu kompanija>?? reiketu daugiau organizuoti susiburimu, supazindinimu ,degustacijom, ekskursijom, NEMOKAMAI.
  9. nieko
  10. Reikia daugiau kultūros, sporto renginių, kurie galėtų jaunimą įtraukti į savanorystę, galbūt tai būtų gera motyvacija.