JAUNIMO SANTYKIS SU ŽINIASKLAIDA

13. Pagrįskite, kodėl pasirinkote būtent tokį 12kl. atsakymo variantą.

  1. Nes ziniasklaidoje galima rodyti mela.
  2. Pagrįsau,bet galiu dar kartą pakartoti,kad žiniasklaida tai purvas,kuris teršia visuomenę ir rodo tik gražius dalykus.
  3. Deja sunkiai galiu pagrįsti savo pasirinktą atsakymą, tiesiog manau kad viskas ir priklauso nuo žiniasklaidos ir jos teikiamos informacijos.
  4. Nes taip jau yra
  5. Vienaip ar kitaip, reklamos veikia visuomenę. Apie tai čia dabar neturiu noro diskutuoti, tačiau jei per patikimą žiniasklaidą praneš, kad toje ir toje vietoje vyks kažkoks didis renginys ir dar nemokamai, tai, manau, ten susirinks tikrai ne vienas asmuo, kol galiausiai supras, kad buvo apgauti. Tiesiog žiniasklaida - žinios. Jei dažnai naudojamo žiniasklaidos kryptis užsimos kažką įteigti visuomenei, tai tikrai įvyks. Žiniasklaida vadovauja visuomenei. Padarei žygdarbį ir niekas apie tai nežino - tu niekas. Pranešei apie tai žiniasklaidai - tu didvyris. Šie ir kiti panašūs pavyzdžiai įrodo, kd žiniasklaida - visuomenės atstovė.
  6. Kiekvienas daiktas siame pasaulyje yra kontroliuojamas, tad ta pati ziniasklaida yra taipogi kontroliuojama.
  7. Žiniasklaidoje perduodami dideli informacijos srautai, kurie visuomenei gali pasirodyti itaigus, nors gali buti parasyta nesamone, tačiau zmogus tiki tuo kas parasyta, nemasto savo galva, pasitiki ziniasklaida.
  8. Žiniasklaida yra galinga jėga, kuri supa žmogų iš visų pusių. Neįmanoma, kad tiek daug vietos užimantis reiškinys, nedarytu įtakos visuomenei.
  9. Nežinau
  10. Žmonės prisižiuėreja tv reklamų įgauna tam tikrą nuomonę, nes : Visu pirma pamato labai dažnai reklamuojama tam tikra daiktą, savaime suprantama, kad yra nemažai žmonių kurie susigundo tokiomis reklamomis. Ar kad ir prieš rinkimus, visos partijo stengiasi save kuo patraukliau pateikti rikėjams, kad tik už juos balsuotų. Na ir kaip visada žmonės tuo susidomi ir tampa reklamos manipuliuojami žmonės. Arba kad ir dabar tas pedofilijos skandalas, juk tai Lietuva suskirstė į 2 dalis, kurios arba už viena pusę arba už kitą. Ir taip gaunasi tik dėl ne tikslios informacijos kuriaą mums teikia žiniasklaida. Retas, kuris neatkreipia dėmesio į tam tikrus informacijos šaltinius, kuriuos gauname iš žiniasklaidos.