Itališka pasta

Jūsų nuomone, kokių padažų pasigendate parduotuvėse?

  1. nepasigendu
  2. Labaa, atejau pameikipa israsyt! Visus du, is tikruju! Itariu, kad mazasis bebe reikalauja nemazai demesio uztat bloge naujienu jau kuris laikas nera. Bet vistiek netikiu, kad nieko skanaus/idomaus negamini :) Tikiuosi,augat smagiai! O antras pameikipas, tai kad pas tamsta nera pizzos recepto!!Kaip cia taip?Teslos darymas, zinoma, cia mane labiausiai domina, nes kiek darau vis rugstoka gaunasi....
  3. Inga, del artisoku as ne espkerte, neivaldziau dar ju valymo meno. Ka su jais veikti, mazdaug taip:*carciofi alla romana - romietiski artisokai kemsami mentuccia (kuri yra ne meta, kaip man aiskino uosviene, pagooglinus atrodo, kad pelkine meta), troskinami galvomis zemyn su cesnaku, aliejum ir berods citrina. Labai skanu*su jaunais galima daryti salotas*sio menesio Sale&Pepe nr. yra salotos su radiccio, carciofi, tonno e cipolla plius cesnako skiltele, pora anciuviu, aliejus, citrinos sultys, druska*labai skanu carciofi fritti - pjaustyti gal i astuonias dalis, voliojami tesloje ir kepami aliejuje *galima daryti pasta ai carciofi. Berods ieina tik cesnakas, is pradziu kiek apvirti artisokai, aliejus, citrina.
  4. I parduotuvinius padazus net neziuriu
  5. Padažų pasirinkimas pakankamas, tik skanesnių itališkų užkelta kaina.
  6. Pasigendu padazu kokybes, nes dazniausiai jie buna labai prasti.
  7. Ekologisku, be E
  8. kuriuose butu tik naturalios konservuojancios medziagos
  9. Be chemikalu
  10. Idomiu, taip pat ir paprastu ruosiniu. Ne itin sudetingu, tinkamu paprastai dienai