Išpardavimų akcijų reklamos poveikis vartotojų apsisprendimui pirkti

Jūsų asmeninė nuomonė apie parduotuvių vykdomas išpardavimų akcijas

  1. kai kada galima rastib reikalingų daiktų rubų už mažesnę kainą man patinka
  2. Labai gerai, kad tokios yra. Vieniems pasitarnauja, kitiems nelabai. Manau didziajai zmoniu grupei, ispardavimai tikrai labai naudinga.
  3. Kartais tai yra gera proga įsigyti neblogų dalykų pigiau.
  4. pardavimu skatinimas ir nieko daugiau :)
  5. Kuo daugiau akciju, tuo didesnis pasirinkimas.
  6. Manau, kad per ispardavimo akcijas prekes nupiginamos iki savo tikrosios, realiosios kainos, todel pardavejai nieko nepraranda ir tuo paciu pritraukia daugiau klientu.
  7. Manipuliacijos.
  8. Kiekvienas nori gauti maksimalų pelną už minimalias pastangas, o akcijų skelbimas, kaip tik tam ir sudaro prielaidą. Dažnai daikto nelabai ir reikia, bet tarsi kaina viliojanti. O kartu dar įsigyji ir neakcijinių prekių. Tai tokia situacija kai 2 subjektai tarsi susitaria , kad vienas apgaudinėja kitą;)
  9. Kiekvienas nori gauti maksimalų pelną už minimalias pastangas, o akcijų skelbimas, kaip tik tam ir sudaro prielaidą. Dažnai daikto nelabai ir reikia, bet tarsi kaina viliojanti. O kartu dar įsigyji ir neakcijinių prekių. Tai tokia situacija kai 2 subjektai tarsi susitaria , kad vienas apgaudinėja kitą;)
  10. Parduotuvese kainos taip "užkeltos", kad be akcijos pirkti tiesiog neapsimoka. Nei drabuziu, nei avalynes kainos neatitinka kokybes, todel tik akciju metu galima ta skirtuma sumazinti.