Internetiniai Įmonių katalogai

Jei turite kokių komentarų, su malonumu juos perskaitysime

  1. manome kad siuo metu esant ir taip galybei visokiu katalogu ir katalogeliu, kurti dar viena nera tikslinga. Is Jusu puses kaip pelno siekianciai imonei gal ir apsimoketu, ypac regione. Apie bet kokius katalogus musu nuomone deja skeptiska. Geriausias katalogas yra google robotas, kur gali viska rasti ir jis nemokamas.
  2. moderniu technologiju laikais mazai kas iesko informacijos kataloguose
  3. Šiai dienai pakanka ir netgi per daug leidžiamų katalogų. Paprastai, jie vienas kitą dubliuoja, skiriasi tik dizainas. Gyvename technologijų amžiuje ir nereikia pamiršti, kad yra internetas.
  4. Seip is Imoniu katalogu turejau 0% naudos ir 2000,- Lt nuostoliu, tai ar verta reklamuotis im. kataloguose...?
  5. manau kad tokiu katalogu yra daug per daug...
  6. Kaip ruošiatės įtikti vartotojams? (Ne tiems, kurie talpins informaciją). Šiuo metu patogiausia naudotis - eniro.lt/imones, bet jie nenurodo PVM kodų, todėl tenka papildomai naudotis 1666.lt arba vmi.lt ... Nemanau, kad įmanoma sukurti įmonių katalogą, kuris tiktų visiems vartotojams visais atvejais. Jei norėsiu sužinoti įmonės darbuotojų skaičių arba geriau - man reikalingos įmonės, kurių biuro darbuotojų skaičius >5, vis tiek šią informaciją reikės pirkti arba sugaišti laaaaaabai daug laiko. Pagarba besistengiantiems.
  7. Prie apklausos aprasymo galejot bent jau aprasyt planuojamo katalogo koncepcija ar bent jau paskirti. nes tartp tiek daug katalogu neaiskus jo iskirtinumas, kuri jums deretu deklaruoti
  8. mano manymu, patogiausi katalogai - internetiniai
  9. Ketvirtas klausimas neatsakytas, nes dedame informacija i seniai leidziamus katalogus.
  10. Butu reikalinga zinoti naujojo katalogo skaitomuma ir uzimama padeti rinkoje. Taip pat svarbu paties katalogo zinomumas verslo pasaulyje.