Iki pilnametystės tėvų skyrybas išgyvenusių 25-35 metų amžiaus asmenų patiriami sunkumai lyginant su tėvų skyrybų nepatyrusiais asmenimis.

23. Kaip jūs vertinote savo santykius su tėvais, po jų skyrybų?(Atskirai pakomentuokite, kaip vertinote santykius su tuo, su kuriuo gyvenote, ir su kuriuo negyvenote) (Jeigu jūsų tėvai nebuvo išsiskyrę ir gyvenote su abejais tėvais, pereikite prie 24 klausimo)

  1. Gerai, bendravau su abiejais
  2. Gyvenau su mama, kartais žinoma buvo ir pykčių, bet visumoje buvo tarpusavio supratimas ir santykius vertinu labai gerai. Su tėčiu negyvenau, bet dažnai susitikdavome, bendraudavome ir santykius taip pat vertinu teigiamai.
  3. Mama- gerai Tėvas- blogai
  4. santykiai pablogejo
  5. Santykiai po skyrybu buvo geri, givenau su motina, palaikiau ryši su tėvu
  6. Gyvenau su mama, su ją santykiai buvo sunkūs, daug konfliktų. Su tėvu santykiai buvo ramūs, pagarbūs, bet ne itin artimi.
  7. Auginta senelių, vėliau - mamos, su tėčiu iki šiol bendrauju periodiškai. Mano pagarba ir meilė abiems. Tėvai po skyrybų toliau bendrauja tarpusavyje.
  8. Vertinu gerai, su tuo jau susitaikiau, tam teikėjo 2 metų. Tačiau dabar reguliariai matomės ir pagal galimybe stengiuosi padeti tėvam kaip finansiškai taip ir morališkai
  9. Gyvenau su mama, su abiem vienodai gera santykiai, nes abu tėvai man skyrė dėmesio.
  10. Viskas išliko taip pat, kaip ir būnant kartu šeimoje.