Gliuteno netoleravimas

Laba diena,

Gerb. Respondente, Kauno Technologijų universiteto ekonomikos ir verslo fakulteto IV kurso studentai prašo pagalbos atliekant grupinio darbo užduotį. Užduoties tikslas yra iškomunikuoti begliuteninių miltų naudą, atsiribojant nuo „mados“.

Gliutenas arba glitimas – galime vadinti baltymais esančiais kviečiuose, rugiuose arba miežiuose. Dažnas net neįtaria, kad yra jautrus šiems baltymams.

Dalyvavimas šiame tyrime yra savanoriškas, todėl Jūs visada galite atsisakyti dalyvauti apklausoje. Tyrimo duomenys yra konfidencialūs ir bus naudojami tik studijų tikslams.

Anketa neaktyvi

1. Ar žinojote kas yra gliutenas ir jo netoleravimas?

2. Ar jaučiate virškinimo sutrikimus pavalgius miltinių produktų?

3. Ar jaučiate vieną iš žemiau paminėtų simptomų reguliariai?

4. Kiekvienas simptomas gali reikšti glitimo netoleravimą, ar tikrinotės dėl glitimo netoleravimo?

5. Ar jums buvo rekomenduoti produktai neturintys glitimo savo sudėtyje?

6. Ar pabandytumėte gliuteno ne turinčius produktus dėl sveikatos būklės pagerėjimo?

7. Ar naudojate produktus ne turinčius gliuteno?

8. Jei vartojate produktus be gliuteno, kur dažniausiai juos perkate?

9. Ar dėl geresnės savijautos galite mokėti daugiau už maisto produktus?

10. Ar norėtumėte būti reguliariai informuojami apie produktus be gliuteno?

11. Jei taip, kokiais kanalais norėtumėte būti pasiekiami?

12. Kokios jusu menesines pajamos

13. Lytis

14. Amžius

15. Kuo užsiimate?

Susikurti savo anketą