Gifty programėlės naudojimas

Kaip manote, ką turėtų padaryti „gifty“, kad paskatintų didesnį ir dažnesnį programėlės naudojimą?

  1. dfvdf
  2. Pašalinti šią programą
  3. Didesne reklama internete
  4. taip nes tai nauda
  5. Negaliu pasakyti
  6. Turėtų leisti dovanoti vienam asmeniui po dvi tris dovanas
  7. Daugiau reklamos
  8. Padaryti programėlę patogią vartotojui. Šiuo metu ja naudotis nepatogu, norėtųsi, kad dovanas rodytų sąraše, o ne po vieną dovaną ekrane. Reikėtų patogesnio dovanų filtravimo, taip pat didesnio asortimento. Pats dizainas yra iki galo neišdirbtas, nesukuria malonios vartotojo patirties. Taip pat norėtųsi, jog palaikytų visų lietuvoje veikiančių bankų atsiskaitymą, taip būtų patogiau programėle naudotis verslui.
  9. Susitvarkyti appsą, dabartinis labai old schoolinis :) Labiausiai trūksta paieškos, kai žinai ko konkrečiai reikia. Deja, tokio dalyko nėra, todėl reikia eiti per visas kategorijos prekes. Taip pat stebina, kad 10 eurų dovanų čekis kainuoja 15 eurų (kainos ne lygiai tokios pat, bet esmė, kad DČ vertė mažesnė, nei suma, už kurią jį reikia nusipirkti).
  10. Įtraukite į apklausą laisvos formos klausimus - kas patinka, kas nepatinka. Eikite per kiekvieną programėlės aspektą ir užduokite klausimus. Pvz. Pagrindinis puslapis, kai atsidaro programėlė galėtų būti aiškesnis - prisistatykit, papasakokit ką veikiat, kaip tai veikia. Kategorijos - norisi sąrašo prekių, o ne swipo į dešinę, nes nežinai kiek ir kokių ten prekių yra, nesinori gaišti laiko. Viskas atrodo šiek tiek neaiškiai, trūksta supažindinimo, galbūt smagaus intro video, naudojimas taip pat turi būti labai suprantamas ir aiškus, ko deja trūksta. Išlistinkite bent jau prekes, kad prabėgom klientas galėtų pasižiūrėti ką apskritai turite. Taip pat skatinkite prisijungti ir tiekėjus bendradarbiauti su jumis, plėsti asortimentą. Kokie pristatymo būdai? Papildykit, apšvieskit, kurjeriai, paštomatai? Kokios trukmės pristatymų. Idėja labai nebloga, bet reikia dar stipriai padirbėti ties paties vetslo modelio pateikimu, brandingu, naudojimusi. Sėkmės! :)