Gamintojų požiūris į pagal nacionalinę žemės ūkio ir maisto kokybės sistemą pagamintus produktus (NKP), jų ženklinimą ir sertifikavimą.
KTU Socialinių, humanitarinių ir menų fakulteto tyrėjai bei partneriai VšĮ “Sveikatai palankus” atlieka gamintojų požiūrio į pagal nacionalinę žemės ūkio ir maisto kokybės sistemą pagamintus produktus (NKP) tyrimą, kuriuo siekiama nustatyti NKP sistemos efektyvumą bei įvertinti NKP produktų pridėtinę vertę gamintojui.
Kontaktinė informacija:
Doc. dr. Laura Daniusevičiūtė-Brazaitė, KTU Socialinių, humanitarinių ir menų fakultetas. El.paštas: [email protected]
Direktorė Raminta Bogušienė, VšĮ „Sveikatai palankus“ El.paštas: [email protected]
Anketa anoniminė. Pažymėkite vieną Jums labiausiai tinkantį atsakymą, jei nenurodyta kitaip. Žymėjimo pavyzdys ×
Dėkojame už Jūsų atsakymus.