Fermentinių sūrių ir sūrio gaminių analizė

Sveiki, esu Milda Litvinaitė, rašau bakalaurinį darbą tema „Fermentinių sūrių ir sūrio gaminių sudėties bei juslinių savybių įvertinimas“. Apklausa skirta fermentinių sūrių ir sūrio gaminių vartotojams, ja siekiama išsiaiškinti veiksnius, lemiančius fermentinių sūrių bei gaminių paklausą ir sužinoti ar vartotojai domisi jų sudėtimi.

Apklausa yra anoniminė. Anketos rezultatai bus pateikti tik apibendrintai baigiamajame darbe.  Kiekvieno respondento išsamus atsakymas labai svarbus, jis pasitarnaus rengiamo bakalaurinio darbo kokybei. Galite pasirinkti kelis, jums tinkančius atsakymų variantus, taip pat įrašyti savo atsakymą.

Dėkoju už atsakymus.

1. Jūs esate :

2. Jūsų amžius :

    …Daugiau…

    3. Jūsų išsilavinimas

    4. Kaip manote, kuo sūrio gaminys skiriasi nuo fermentinio sūrio ?

    5. Ar dažnai vartojate fermentinius sūrius ?

    Kitas variantas

      …Daugiau…

      6. Kaip dažnai vartojate sūrio gaminius ?

      Kitas variantas

        …Daugiau…

        7. Ar rinkdamiesi fermentinius sūrius ar sūrių produktus skaitote etiketes ?

        8. Kokio gamintojo fermentinius sūrius dažniausiai vartojate ?

        Kitas variantas

          …Daugiau…

          9. Kokio gamintojo sūrio gaminius dažniausiai vartojate ?

          Kitas variantas

            …Daugiau…

            10.Kas lemia fermentinio sūrio ar sūrio gaminių pasirinkimą ? Sužymėkite pagal reikšmingumą

            11.Kurios 2 juslinės savybės jums svarbiausios fermentiniame sūryje ar sūrio gaminyje ?

            12.Kokios spalvos sūriai ir gaminiai priimtiniausi ?

            13.Kokia fermentinių sūrių ir gaminių konsistencija priimtiniausia ?

            Kitas variantas

              …Daugiau…

              14. Kokios skoninės savybės svarbiausios valgant fermentinį sūrį ar sūrio gaminį ?

              15. Įvertinkite fermentinių sūrių ir gaminių aromato savybes

              Susikurti savo anketąAtsakyti į šią anketą