disBalansas - savaitgalio stovykla #3

Stovykloje man pritrūko (komentaras):

  1. Per daug žmonių, labai didelis susiskirstymas į grupes ir nebesijaučia bendruomeniškumo. Sunkiausia treniruotė turėtu būti ryte, o ne vidudienį.
  2. Galėjo būti netgi dar daugiau fizinio aktyvumo :) Taip pat pritrūko laiko išsimiegojimui :)
  3. Negaliu sugalvoti
  4. Nieko. Gal tik truputi miego 😄
  5. Juozo skausmingų masažų, struktūros bei pedagoškumo šeštadienio diskusijose ir bent vienos gražios moters tarp org'ų. O jei rimčiau, šįkart stovykloje buvo daugiau naujokų ir apskritai daugiau žmonių. Trumpi intro, dienotvarkės ir pačios idėjos pristatymai pridėtų daugiau inclusiveness. Beje, už foto ir video atsakingi žmonės yra labai smart move. Tiesa, iš vizualinės/marketinginės pusės būtumėt daugiau išlaužę, jei stalą padengtumėt kad ir vienkartine staltiese, išsinuomotumėt rimtesnių lempučių ir/ar pakartotumėt ledo kubilą. Gal tokiems niuansėliams ir praverstų moteriška akis.
  6. Daugiau diskutuojamų temų, seminarų, norėtųsi išbandyti kuo daugiau sporto šakų, daugiau padiskutuoti apie vidinį balansą. Taip pat, būtų smagu laužas vakarais ir pasisėdėjimas prie jo.
  7. Nieko nepritrūko, tik intensyviausia bokso treniruotė galėjo vykti ne dieną, kai buvo labai karšta, o galbūt vakare ar pirmoje dienos pusėje.
  8. Jegu pilnai atlikti visa programa, jauciuosi dar per silpnas
  9. Dar vienos diskusijų valndėlės
  10. Visi lūkesčiai išpildyti. Trūko nebent dar poros dienų stovykloje, nes savaitgalis prabėgo nežmoniškai greit.