Atsakingų restoranų iniciatyva „Kas šiandien meniu?“

 

2012 m. startavo Meniu.lt ir VšĮ „Kultūros idėjų instituto“ inicijuotas socialiai atsakingo verslo skatinimo projektas, kuris suteikia galimybę Lietuvos restoranų ir kavinių lankytojams  gauti informaciją apie tai ką, valgo bei kaip restoranas/kavinė prisideda prie aplinkos apsaugos. Būtume dėkingi, jei atsakytumėte į keletą klausimų apie JUMS SVARBIAUSIUS ATSAKINGO ELGESIO KRITERIJUS, RENKANTIS MAITINIMOSI ĮSTAIGĄ. 

Atsakingų restoranų iniciatyva  „Kas šiandien meniu?“

1. Gaminant patiekalus restoranas naudoja:

2. Taupo išteklius:

3. Restoranas/kavinė klientams pateikia informaciją apie patiekaluose esančius:

4. Kurie iš šių, aukščiau išvardintų kriterijų Jums PATYS SVARBIAUSI (įrašykite numerius)

    …Daugiau…

    5. Kurie iš šių, aukščiau išvardintų kriterijų Jums MAŽIAUSIAI SVARBŪS (įrašykite numerį)

      …Daugiau…

      6. Parašykite, kas dar Jums svarbu renkantis maitinimosi įstaigą.

        …Daugiau…

        7. Kiek % brangiau sutiktumėte mokėti už atsakingų maitinimo įstaigų patiekalus:

        Dėkojame Jums už Jūsų nuomonę! Iniciatyva vykdoma įgyvendinant projektą „Vartai: įmonių socialinės ir aplinkosauginės iniciatyvos“. Projektą įgyvendina Jungtinių Tautų vystymo programa Lietuvoje, kartu su:

        Dėkojame Jums už Jūsų nuomonę!                                                                                                               Iniciatyva vykdoma įgyvendinant projektą „Vartai: įmonių socialinės ir aplinkosauginės iniciatyvos“. Projektą įgyvendina Jungtinių Tautų vystymo programa Lietuvoje, kartu su:
          …Daugiau…
          Susikurti savo anketąAtsakyti į šią anketą