ASMENŲ APTARNAVIMO PANEVĖŽIO APYGARDOS TEISME KOKYBĖS VERTINIMO ANKETA

8. Kokie veiksniai jums kėlė nepasitenkinimą klientų aptarnavimu teisme?

  1. Del prokurores Ritos Cepienes elgesio ir asmeniniu interesu byloje, blogos kokybes aptarnavino..
  2. Teisme nedalyvavau bet gavau į paštą kito asmens dokumentus
  3. Nepastebėjau
  4. Rimtį gadino ir kėlė nepasitenkinmą žurnalistai. Konkrečiai aš turėjau problemų su akimis, buvau susilašinusi vaistų ir kai man pradėjo šviesti į akis aš užsidėjau akis ranka. Mane rodė ant visos Lietuvos per televzorių kaip aš užsidengiau akis, čia buvo neslėpimas veido, o kita problema, o gavosi kitaip. Man tai buvo nemaloni situacija.
  5. Sunku į tai atsakyti, šiuo metu esu visiškai patenkintas suteiktą informaciją.
  6. Visi tiko.
  7. Joki
  8. Veiksnys vienas..,ar gali teisėjas iškeldinti mane iš man priklausančio namo,palikdamas mano turtu naudotis asmenį turintį uzifrukto teise,labai įdomu kokiais įstatymais jis vadovavosi?Matyt jokiais,..
  9. Pansvezio apygardos teisme buvo nagrinejama kita byla susijusi su pedofilu kunigu Vidmantu Karecku, tai buvo ne su juo paciu, o su jo suseta su jo suguloves sunumi ir jos anukemis,kur buvo sprendziamas anukems priklausancios skolos klausimas, teismas byla sprende atmestinai palaikamt teva
  10. Netikiu,kad teisėjai gilinosi į bylą,netikiu,kad jiems rūpi kitų žmonių likimai ypač,kai liečia vaikus.Jie padeda vogti,meluoti,išsisukti.Esu nusivylusi teismais.Sumažinti alimentus niekšui,kuris užkrovė didžiules savo lošimų sumas savo vaikui be jokio gailesčio,uždirba daug,dalį atlyginimo gauna juodais pinigais,meluoja teismui,kad reikia padėti tėvams,nes pas juos gyvena,o gyvena vis su kita drauge. Vienintelė teisėja įsigilino į bylą,suprato,kad aš pusę atlyginimo atiduodu azartinių lošimų praloštų ir didelių skolų,ne savo,o teismas nusprendė,kad reikia patenkinti kreditorių reikalavimus užkrauti vaiko mamai ant pečių,taip taip pripažino skolininką kaltu,o užkrovė man skolas,nes žino,kad iš jo nieko neatgaus.7m.negavau alimentų,buvęs sutuoktinis tyčiojosi gyveno vis su kita drauge,dirbo nelegaliai,kad nereikėtų savo skolų mokėti ir vaiko išlaikyti.Valio,visi laimingi,išskyrus mane ir mano vaiką,sąskaita antstolių blokuota,ar tie teisėjai sumažinę alimentus bent įsivaizduoja kai antstoliai viską atima ir nėra iš ko vaikui akinukų nupirkti,nėra net iš ko nuo temperatūros numušti,nebūdavo net ką valgyti paduoti,viską atima antstoliai ir taip skaudu,kad skolos ne tavo,šiai dienai dar apie 25000eu,yra man su vaiku,pats skolininkas net nesuka galvos,nemoka,teismas šį vargšą palaiko.Niekšai niekšus visada palaikė ir palaikys.Mano atlyginimas 500eu,plius apie 300eu skoloms skolininko skiriu,skolininkas uždirba apie 1000eu,plius juodais pinigais gauna,skolų savo nemoka,bet apygardos teisėjai jam palengvino gyvenimą sumažino priteistus alimentus,net nežinau kas didesnis niekšas ar skolininkas ar teisėjai.Ar tokie teisėjai nusipelno pagarbos?Ne nenusipelno.Aš kaip nors,o gyvenimas visiems atlygins pagal nuopelnus.