Ar pritarete viešojo transporto reformai Vilniuje?

Komentarai

  1. Nuo Baltupių stotelės iki Felikso Vaitkaus stotelės anksčiau važiavau mikroautobusu Nr.15 greitai ir patogiai. Dabar turiu važiuoti 3 autobusais ( pilna žmonių; seni, purvini ir smirdantis autobusai;nesaugiai veža).
  2. kas per reforma, jei greitukas is santariskiu i stoti nuvaziuos NET 10 min greiciau nei buves 26 autobusas??? koks tai skirtumas miesto mastu? kam daryti reforma, jei rezultatas 10 min??? nekalbant apie tai, kad gyvenantiems santariskese ar salia panaikintu del tokio greicio stoteliu iki jo reikes eiti maziausiai 10 min, o del to kad panaikins mikriukus - i darba dar kokias 20 min... kam ta reforma??? zmonems??? kokiems??? kurie viesu transportu nesinaudoja??? nuosirdziai palaikau privacius vezejus, tikiuosi, stebuklas ivyks ir mikriukai liks.
  3. Mikroautobusas sustoja šalia namų esančioje aikštelėje, ir visai prie darbo. O į autobusos sustojimą ir nuo jo turiu dar paėjėti. Turėčiau važiuoti su keiais persėdimais autobusais.
  4. Laba diena. Bilietai 0,5 ar 1,0 val. yra eilinė Zuoko kvailystė. Jeigu jau buvo daroma, tai reikėjo daryti bilietus stotelių skaičiui. Pvz. 5 stotelės -viena kaina, 10 stotelių -kita kaina ar panašiai.
  5. Siūlomas variantas neišspręs problemas. Nebent tik liepos ir rugpjūčio mėnesiams, kai pusė Vilniaus atostogauja ne Vilniuje.
  6. pritariamia
  7. Viešojo transporto reformai Vilniuje - NE! Kodėl ne? Ne, nes: suaugusieji yra priversti įsigyti nuolatinį už 100 Lt, kai anksčiau galėjo įsigyti nuolatinį už 85 Lt tik vienai transporto priemonės rūšiai, tai yra autobusui arba troleibusui , - neapsimoka daugeliui šeimų; nevisuose Vilniaus mikrorajonuose važiuoja troleibusai (mokestis už orą); Vilniaus miesto svečiams ir žmonėms iš kitų Lietuvos miestų tikrai neapsimoka įsigyti "Vilniečio kortelės"; sistema stringa susidaro eilės perkant "Vilniečio korteles", dėl sistemos gedimų iš "Vilniečio kortelės" dingsta pinigai; Nuo 2013-01-01 panaikinami vienkartiniai talonėliai ir maršrutiniai taksi ("mikriukai"); Vilniaus Savivaldybė verčia "mikriukų" įmones kelti važiavimo kainas; pati sistema yra nepatogi, reikia skaičiuoti kiek laiko tu važiuoji. Ką daryti, to nebūtų? Pasirašykite ir platinkite peticiją adresu www.peticijos.lt/visos/60318/, kartu su šia žinia, visais galimais būdais.
  8. tik kainos bilietams galėtų sumažėt
  9. Tai kazkokia tragedija jau nebezino kaip pinigus paskutinius is zmoniu atimti,valgyti jau neturi zmones uz ka,nekalbant apie daug kitu islaidu,atlyginimas tai minimumas daugiau dabar niekur nemoka.
  10. Blogai Zuokas tvarkosi su transportu. Panaikino įlipimą per priekines duris ir dar painią e-bilietų sistemą sugalvojo.