Alternatyvios apgyvendinimo paslaugos ir jų pritaikymas Lietuvoje

Ar turite pasiūlymų dėl alternatyvių apgyvendinimo paslaugų pritaikymo Lietuvoje ?

  1. taip, galiu tai išsakyti asmeniškai
  2. Ne neturiu, nes net nežinau ar tokių Lietuvoje yra. Na nebent tas viešbutis esantis Kaune prie pat Pažaislio vienuolyno. Gal būtų galima pradėti pritaikyti senus dvarus kaip viešbučius pvz. Nemuno ruože esanti Raudonės pilis ir kt.
  3. Jei bus kažkoks netradicinis viešbutis, bet nebus reklamuojamas, nebus rekomendacijų, tai bus kaip ir su eiliniais viešbučiais. Mano manymu viską lemia komunikacija, na bent jau šiuo atvejum tai tikrai.
  4. Tikrai ne
  5. ne
  6. Skatinti keliautojų apgyvendinimą gyventojų namuose (ne tik Palangoje ar Šventojoje:)), taip be didelių pastangų greitai padaugėtų apgyvendinimo vietų Lietuvoje, gyventojai pažintų kitas kultūras, be to padėtų keliautojams geriau pažinti šalį, rekomenduotų maitinimo įstaigas, lankytinas vietas, o tai leistų uždirbti daugiau vietiniam verslui. Be to Lietuvoje daugybė apleistų pasatų kurie galėtų būti pritaikomi alternatyviam apgyvendinimui. Be to Lietuvoje galima plėtoti kilnojamųjų viešbučių paslaugas, ypač vasaros sezono laiku, kai tam tikrose šalies vietose pastatomi laikinos apgyvendinimo vietos.
  7. Reikia kurti netradicinius viesbucius, tai pritrauktų turistu
  8. Neturiu
  9. Ne
  10. Namukai medziuose-ju kuo daugiau:)))