2kurso 2semestro RASK studijų įvertinimas

RASK 2kurso, 2 semestro įvertinimas: ar esate patenkinti šiuo semestru? Ar norėtumėte kažką pakeisti? Įtraukti naujus dalykus(išbraukti esamus)?

  1. A grupės dalykai man atrodo kaip nereikalingas papildomas dalykas, vietoj kurio geriau turėčiau dar vieną Rytų Azijos kalbą, kuri man ateity būtų daug naudingesnė.
  2. Viskas OK.
  3. Kaip ir minėjau aukščiau, pažintinėje praktikoje būtų gerai jei tik praktiką ir reikėtų atlikti, jei jos atlikimo vietos būtų koordinuojamos "iš aukščiau" - iš anksto suderintos su universitetu.
  4. Išbraukti gal nereiktų nieko, tačiau bent 1 papildomos paskaitos reikėtų, kadangi semestras pasirodė visai tuščias.
  5. Galima įtraukti daugiau profesinių dalykus, nes jie gan įdomūs ir naudingesni nei pasirenkamieji. Buvo išties smagu, turbūt kol kas geriausias semestras, nes, tiek kvalifikacinės praktikos, tiek Kinų civilizacijos dalyko įvertinimai nuostabūs.
  6. Esu patenkinta.
  7. Puikiai. Tik daugiau dėmesio lingvistikos pusiai. Norisi išmokti gerai kalbą, o jai tikrai deja mažai dėmesio programoje yra skiriama. Trumpinti Kinijos Civilizacijos istorijos paskaitos trukmę. (daryti dvi atskiras paskaitas per savaitę).
  8. .
  9. Esu patenkinta šiuo semestru. Neatrodė, kad semestras būtų per sunkus, ar per lengvas. Dėstomi dalykai įdomūs ir naudingi.
  10. Šį semestra su dėstytojais buvo labai lengva bendrauti net dėl paprasčiausių klausymų. Šiuo semestru esu labai patenkinta.