2kurso 2semestro RASK studijų įvertinimas

Kinų civilizacijos istorija: patiko/nepatiko? Pakomentuokite dėstytoją ir ar buvo suprantamos paskaitos? Gal kažko trūko?

  1. Viskas buvo gerai. Dėstytojas draugiškas ir nesijauti įsitempęs būdamas jo paskaitose.
  2. Patiko. Įdomiai išdėstė informaciją. Jokių nusiskundimų.
  3. Patiko, viskas OK. Dėstytojas puikus, su humoro jausmu, būtų smagu ir daugiau paskaitų jo vedamų.
  4. Paskaitos patiko. Dėstytojas buvo pasiruošęs aptarti kiekvieną temą gana ekstensyviai. Skaidrės aiškios, po kiekvienos dinastijos palikta apibendrinanti skaidrė, kurios pagalba lengviau ruoštis atsiskaitymams. Viskas suprantama.
  5. Gan ilgos paskaitos, kartais sunku susikaupti , nes informacijos daug ir ji gan paini. Tačiau koliokviumo atsiskaitymas buvo ne sudėtingas. Dėstytojas - jaunas, tad lengvai bendravo su studentais. Paskaitų turinys - išties įdomus, o seminarų medžiaga padėjo susipažinti su skirtingomis, įvairiomis temomis.
  6. Geriausia paskaita, kurią per visus mokymosi metus universitete esu turėjusi. Dėstytojas tikriausiai man labiausiai patikęs iš visų dėstytojų, kurie man kada nors yra dėstę. Paskaitos nebuvo nuobodžios, buvo įdomu ir svarbiausia dėstytojas sugebėdavo ne tik man asmeniškai iš pradžių gana neaktualų atrodantį dalyką paversti įdomiu, tačiau ir prajuokinti. Nors paskaita ilga - niekada tokia neatrodė.
  7. Ilgos paskaitos, sunku išklausyti, bet dėstytojas malonus ir linksmas. Trūko sistemos - kada seminarai o kada paskaitos metas, nes visada buvo tik paskaita ir pristatymai. Nesijausdavo atskirties.
  8. .
  9. Paskaitos buvo suprantamos, dėstytojas dažniausiai buvo gerai nusiteikęs, todėl gebėjo sudominti dalyku.
  10. Dėstoma medžiaga turėtu būti paini ir sunkiai suprantama, bet dėst. Fratila pateikė viską suprantamai ir linksmai. Čia vienas iš dalykų, į kurį daugelis ėjo su džiaugsmu ( net ir į koli!😄)