2kurso 2semestro RASK studijų įvertinimas

Pakomentuokite kalbos (kinų, korėjiečių, japonų) paskaitas. Ko trūko? Ką galima keisti? Paminėkite kuri kalba.

  1. Japonų kalboje viskas gerai, dėstytoja įdomiai ir informatyviai, aiškiai dėsto atsižvelkdama į kiekvieną studentą. Korėjiečių kalboje taip pat įdomios paskaitos.
  2. Viskas buvo gerai. Nėra jokių nusiskundimų.
  3. DAUGIAU PASKAITŲ. REIKIA. KUO DAUGIAU.
  4. Kinų kalba. Paskaitos pas Alexą, kaip ir prieš tai, tikslingos, kiekvienai temai adekvačiai skirta laiko ją praeiti. Paskaitos pas Ma taip pat naudingos, daugiau laiko galime skirti kalbėjimo įgūdžiams tobulinti. Vis dėlto norėtųsi ilgesnių paskaitų pas Alexą, ir dar vienos papildomos pas Ma.
  5. Paskaitos patiko, tik šiek tiek liūdna, nes buvo du pogrupiai. Iš tiesų Japonų kalbos atsiskaitymų grafikas gan intensyvus - 2 testai per savaitę, ks sukelia nemažai įtampos ir streso lol... Patiko paskaitose rodomi filmai, trumpi video ir kt. Dėstytoja dažniausiai būna gerai nusiteikusi, kas padeda išmokti ir suprasti naują temą :D
  6. Korėjiečių k. Manau jos geros, mane tenkina aiški mokymosi sistema.
  7. Galėtų labiau būti išnaudojamas moodle (surašyti namų darbų įvertinimai, testų įvertinimai ir pan.). Eglė kaip visada šauni! Korėjiečių kalbos dėstytoja.
  8. .
  9. Esu patenkinta korėjiečių kalbos paskaitomis. Nemanau, kad kažko labai trūksta.
  10. Japonu 4 lygis kaip visada pas Kayako-sensei yra greitas, lengvai suprantamas ir linksmas. Bet norėčiau kad naudotumėme kanji daugiau, gal namų darbuose? Nes dabar jie pasimiršta. Korėjiečių k. pas dėst. Erika buvo daug suprantamesnis, dėstytojai jokių priekaištų neturiu, vien komplimentai!