"Palėpė"

13. O čia galima rašyt viską, kas guli ant širdies...

  1. vejai galvoje rašo:Saule, o kiek kartų per saviatę paprastai sportuoji sporto klube? Tik su treniruokliais ar tik su kardio? Anksčiau sportavau, bet dabar dėl šeimyninių-darbinių aplinkybių viskas taip mano rutinoj apribota, kad nesugalvoju kaip rasti laiko 2-3 val. sporto klubui. Bet vis tiek ką nors sugalvosiu (išsiderėsiu bent 2 kartams per saviatę. Nors saviatgalį taip sunku prisiverst važiuoti į sporto klubą, ypač jei geras oras lauke. Tuo tarpu jau dabar stengiuosi šiaip daugiau pajudėti palieku mašiną toliau, kad galėčiau iki darbo pasivaikščioti, stengiuosi nesinaudoti liftais (pradėjau lipti laiptais darbe į 8 a., namie į 5 a.), šiaip sugalvoju kokių užduočių kad per pietų petrauką nueiti. Kol kas tiek to papildomo judėjimo.Deja, bet rezultatais irgi negaliu kol kas pasigirti svoris stovi vietoje
  2. Viskas yra taip kaip turi buti :)
  3. Norisi daugiau bohemos teatre, bet tai, žinoma, priklauso ir nuo mūsų.
  4. kas guli ant sirdies tegu ir guli ant sirdies. o kai bus ant liezuvio, tada jau resiu. :] sunkumu kolkas nera. ypac santykyje senis - naujokas. Is seniu puses viskas gerai, musu tiesiog per daug, kad butu galima paprastai isilieti i kolektyva. va.
  5. Hmm nieko blogo negaliu pasakyti, Palepe pranoko mano lukescius, ir dziaugiuosi kad esu jos dalis (nors gal ir labai mazyte) :)
  6. 3. O čia galima rašyt viską, kas guli ant širdies.
  7. Labai jau taip tai nieks neguli, bet tiesiog norėtųsi, kad visi traktuotų vienas kitą kaip žmogų ir suprastų, kad jei esi naujas ir žalias, tau į kompaniją įsiliet kiek sunkoka. Manau, dauguma tai turėjo kažkada patirti. Tad, jei jau darot atrankas, priimat tam tikrus žmones, tai ir bandykim kartu susibendraut :) Ačiū už dėmesį.
  8. Kad niekas ir neguli turbūt. Galima tik pasidžiaugti, kad yra tokia terpė, erdvė kaip "Palėpė" ir joje gali reikštis visi, kas nori. Kam to reikia. Ir tai labai gerai. Nes kiekvienas žmogus turi vystyti, ugdyti savo bendrumo jausmą, būti tarp žmonių, dalintis. "Palėpė" - viena iš tų vietų, kur tai ne tik leidžiama, bet ir skatinama.
  9. ai nezinau, sugaisau 10min galvodama, kad kazka parasyt, nes paskui nebus progos,bet nesugalvojau, matyt niekas neguli ant tos sirdies :)