!!! Alternatyvus energijos saltiniai

Jusu komentarai

  1. naujoji akmene
  2. Daugiabučių reanovaciją reikėtų pradėti nuo integruotų į esamą sistemą saulės, geoterminių sistemų (atsiperkamumas 3-5 metai). Tai duos didžiausią ekonominę naudą ir mažiausią priklausomybę nuo kylančių kuro kainų. O "suknelę" namui galima pasiūti vėliau iš sutaupytų lėšų.
  3. Diziausias sukuma sudaro musu valdzia
  4. Gyvenu Klaipėdoje ir manau, kad šiame regione patys geriausi atsinaujinančios energetikos plėtros šaltiniai yra.
  5. kaikur galima butu pazymeti kelis atsakymus. zmonems teikiama mazai informacijos o ir kainos ne paprastu zmoniu kisenei.
  6. Dėkoju šios anketos autoriams. Labai šaunu, kad domitės šiuo klausimu. Tikiuosi, kad šios apklausos duomenys pateks į valžios akiratį. Nors jiems rūpi tik tai už ką monopolininkai juos "pariame". Sėkmės Jums ir ištvermės!!!!!
  7. Labai sunki anketa, nežinoma sritis
  8. Dėl kitų, skatinančių vartoti alternatyvius energijos šaltinius, veiksnių: tai būtų asmeninė nuomonė ir nusiteikimas gyventi maksimaliai ekologiškiau ir kuo mažiau kenkiant aplinkai.
  9. Jau šiai dienai yra visos reikalingos technologijos, įranga, žemiški ištekliai, kad būtų galima užtikrinti visiškai nemokamą energijos tiekimą iki 2-4tūkst. metų, tik bėda, kad taip visuomenėje pagrįstoje pinigais ir darbu/vergavimu, kažkas labai daug tų pinigų prarastu. Kol pasaulį su jį valdančiais pinigais valdo kokie 5-9% žmonių, tol alternatyvų niekas masiškai nenaudos. O dėl argumentacijos kai kuriuose atsakymuose, neva alternatyvūs metodai labiau saugotų nuo globalinio atšilimo tai šito nereikia. papraščiausias pavyzdys, kai išsiveržia ugnikalnis, jis n kartų daugiau prisideda prie šio proceso nei visa sunkioji pramonė kartu paėmus. ir pats atšilimas jai jį panagrinėt giliau yra cikliškas procesas žemeje, tiesiog per trumpai žmonės čia gyvena dar, kad tai iki galo patvirtinti.
  10. Daugiau klausimų galėtų būti su keliais galimai pasirenkamais variantais.