USP projekto žuvies kategorijos apklausa

Prašau įvertinti, kaip Jums svarbu žemiau išvardinti kriterijai renkantis atvėsintą ir apdorotą žuvį.

Anketos rezultatai yra prieinami tik anketos autoriui

Žuvies rūšis (raudona, balta, jūros gėrybės)

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies kilmė

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Galimybė pirkti gabalą žuvies (tiek, kiek reikia)

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Paruošta žuvis (nuvalyta, išfiletuota, ir pan.)

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies paruošimo būdas (rūkymas, sūdymas, vytinimas (komentaruose patikslinkite, koks apdorojimo būdas Jums svarbiausias)

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies gaminiai (marinuoti, sūdyti)

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Maistingumas, energetinė vertė, vitaminai ir kt. sveikatai reikšmingi dalykai

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies kokybė

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies šviežumas

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies sertifikatai, įrodantys, kad žuvis pagauta saugant natūralius žuvies išteklius

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Vartojimo kultūra (šventiniai ir prieššventiniai periodai)

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies produktų vartojimo mados, tendencijos

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Aptarnavimas parduotuvėje

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Pakuotė, pakavimas

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Žuvies pateikimas vitrinoje

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Palydintys produktai prie žuvies kaip pagrindinio ingrediento

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Informacija prekybos vietoje apie žuvies paruošimo būdus, vertę, sąvybes

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Gurmaniški poreikiai

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Sezoniškumas

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai

Fasuotė

A (labai svarbu)
B (svarbu)
C (nesvarbu)
ATVĖSINTA ŽUVIS ant ledo
RŪKYTA ŽUVIS, SILKĖS

Komentarai