Mėgstamiausios pamokos

Jei galite, išrinkite po vieną mėgstamiausią ir nemėgstamiausią pamoką, įvardinkite jas, ir parašykite kodėl jas pasirinkote.

  1. nuostabus matematikos mokytojas. IT mokytonas buvo atsilikes nuo IT ir siaip jam su galva buvo negerai
  2. Nemėgstamiausia pamoka buvo informacinės technologijos, nes gesdavo akys ir nelabai suprasdavau ką daryti. Mėgstamiausia pamoka buvo matematika, nes mėgau skaičiuoti in analizuoti naujus uždavinius, tokius kaip logoritminės lygtys.
  3. Gegrafija mėgstamiausia, nes man labai patinka kas susija su žemėlapiais, atlasais ir t.t. Nemėgstamiausia tai, matematika... 9 klasėje 2 trimestre tik 5 išėjo.... taip pat ir 1...
  4. mėgstamiausia lietuviu, o ne...matematika
  5. man patinka kuno kultura,nes as pati uzsiemineju sportu-gimnastika.man nepatinka istorija nes ten reikia tureti gera atminti pvz:.isiminti datas,kas buvo,kunigaikscius pilis.pas mus mokykloje reikia atsiminti visa istorija apie pilis
  6. Net nežinau :D
  7. Megstamiausia - fizika, nes turejau TOBULA mokytoja, kuris mane ismoke myleti fizika. As dabar mokausi jos universitete uzsienyje. Nemegstamiausia - daile, nes as nesu labai gera dailininke, taciau 3D art (as mokiausi uzsienyje (Japonijoje), taigi nezinau ar sita pamoka yra siuloma ir lietuvoje) yra zymiai geresne klase. As mokausi keramikos ir sakyciau labai netgi gerai.
  8. Megstamiausia: matematika nes man ji lengvai suprantama. Nemegstamiausia: istorija nes man sunku isigilinti i temas
  9. megstamiausia biologija todel kad viska ten moku memegstamiusia anglu kurioje nieko nemoku
  10. Istorija buvo mano nemėgstamiausia pamoka, vien dėlto, kad mokytoja numokėjo įdomiai papasakoti ir sudominti, todėl teko "kalti". Mėgstamiausia – Chemija. Esu visiškas chemijos entuziastas ir mokausi jos savarankiškai, todėl ir pamokos būna įdomios.